Nyheter skidsektionen

Vasaloppsresan, mat och logi

2023-12-03

Hej skidkamrater

Med tanke på de nya förutsättningarna som gäller boendet uppe i Mångsbodarna till kommande Vasalopp, så kommer vi att skapa ett belöningssystem som berättigar er som vill hänga med på resa, mat och logi till Mångsbodarna under Vasaloppet (likadant som vi gjort tidigare), det nya är att vi bara har ca: 23 sängplatser nu mot tidigareca: 40 platser.

Det nya systemet som vi nu kommer att jobba efter, är att de som ställer upp och hjälper till på b.l.a. skötsel av våran anläggning är engagerad i någon av våra styrelser eller hjälper till vid våra danskvällar där även städning av berörda lokaler ingår, deltar på våra skidmöten kommer att poängsätta de olika uppdragen, de 23 personer med den högsta poängen kommer vi att erbjuda boendepacket.

Poängberäkningen kommer att se ut så här.

Personer med “fasta” uppdrag som snickare, elektrier, hjälper till med våran hemsida, är engagerad i någon av våra styrelser är direktkvalifiserade.

  • Hjälper till på ex. Fixardagar, reparationer =3 poäng
  • Hjälper till på danskvällarna =2 poäng
  • Hjälper till med städning inför danserna =1 poäng
  • Personer som bor mer än 10 mil från Broby =2 poäng
  • Personer som deltar på våra skidmöten = 1 poäng

Varför gör vi nu detta, jo det finns ingen som tar på sig att handplocka ut de personer som skall få bo och resa som vi gjort tidigare, nu får alla själva bestämma hur de vill göra.

P.s. Vi har frågat folk uppe i Mångsbodarna om dom vet någon som har ett hus där uppe som går att värma upp och som vi kan hyra. Ser inte så bra ut just nu men vi hoppas att någon hör av sig.

Mvh Styrelsen Broby GoIF:s Skidsektion